Karakteristiek horecapand in hartje Maaseik

Horeca voor € 1.200

Markt 16, 3680 Maaseik
Ref: spir746

Omschrijving

Dit karakteristiek handelspand met ruim terras ligt aan de Markt in Maaseik: een toplocatie in hartje Maaseik! Dit pand is ideaal geschikt voor horeca, kantoor- of winkelruimten.

De handelsruimte is momenteel ingericht als restaurant. Er is een ingebouwde toog voorzien van koelingen. De karakteristieke elementen zoals de originele houten balkenstructuur in de hoge plafonds en de vloer in natuursteen zijn hier behouden gebleven.
Achtergelegen is er een keuken in RVS. Deze is professioneel ingericht en beschikt over werkbanken uitgerust met een oven, een vaatwasser, een microgolfoven en koelingen.
In de keuken is er eveneens een uitgang die uitgeeft op de Vullerstraat (ideaal voor bevoorrading).
Op kelderniveau is er een ruime berging/ stockageruimte.
Verder beschikt het pand over afzonderlijke heren- en damestoiletten.

Op het gezellige terras zijn er makkelijk 60 zitplaatsen. Er is mogelijkheid om extra terrasruimte bij te huren van de Stad Maaseik.

Ook wordt er hier een gunstig parkeerbeleid gevoerd. Er kan vlot op de hele markt worden geparkeerd en na 18.00 uur is hier parkeren volledig kosteloos!

Bent u een enthousiaste ondernemer op zoek naar een karakteristiek pand op een bruisende locatie? Bel dan vandaag nog naar 0479/81 59 92 voor een kijkje ter plaatse!
Keukentype Geïnstalleerd
Prijs € 1.200,00
Vrij op overeen te komen
Bebouwing gesloten
Staat Goede staat
Handelsoppervlakte 120 m²

Panden in de buurt